Cute CUT Pro dla iPhone

(104)
  • Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Rysuj bezpośrednio na swoich filmach

Tworzenie i edycja filmów nie jest łatwe. Aby mieć dobrą kontrolę nad filmem, potrzebujesz potężnego narzędzia do edycji wideo . Cute Cut PRO to aplikacja multimedialna oferowana przez YU BO. Dzięki tej aplikacji nie tylko będziesz mógł edytować swoje filmy , ale także będziesz mógł rysować bezpośrednio na nich.

Berło

Cute Cut PRO ma prosty interfejs . Jeśli oglądasz aplikację w orientacji pionowej, okno podglądu projektu jest wyświetlane w górnej połowie ekranu, podczas gdy oś czasu edycji multimediów znajduje się w dolnej połowie. Z drugiej strony, jeśli oglądasz go w trybie poziomym, okno podglądu zostanie wyświetlone po lewej stronie ekranu z osią czasu edycji po prawej stronie.

Funkcje edycji

Cute CUT Pro ma dwie ważne funkcje: edycję i rysowanie. Jako edytor wideo, Cute CUT Pro ma bardzo przyjazny interfejs użytkownika . Użytkownicy mogą przeciągać i upuszczać pliki multimedialne na ekranie, aby ułatwić im dodawanie i układanie segmentów. Filmy użytkownika są wyświetlane jako organizator w stylu półki, co ułatwia oglądanie.

Aplikacja obsługuje różne typy multimediów, w tym filmy, zdjęcia, tekst i dźwięk. Te różne typy plików multimedialnych można dodawać jednocześnie, aby edycja była szybsza i łatwiejsza dla użytkownika. Aplikacja ma ponad 20 predefiniowanych przejść, ale można je również dostosować do potrzeb użytkownika.

Funkcje rysowania

Funkcja rysowania wyróżnia jednak program Cute CUT Pro spośród innych aplikacji do edycji. Użytkownicy mogą rysować bezpośrednio na swoich filmach za pomocą Cute CUT Pro. Ma ponad 30 narzędzi do rysowania, w tym 3 pędzle do dodawania efektów, takich jak tekstury i gradienty.

Można także edytować przezroczystość i głośność wideo, a użytkownik może dodawać obramowania i cienie do swoich filmów, aby uzyskać więcej dekoracji.

Świetna aplikacja do edycji

Cute CUT Pro to świetna aplikacja do edycji, szczególnie dla użytkowników mobilnych. Jeśli chcesz aplikację do edycji, która jest łatwa w użyciu i ma wiele funkcji , to zdecydowanie powinieneś ją sprawdzić. Funkcje edycji wraz z funkcjami rysowania dają użytkownikom tyle swobody, aby odkrywać ich kreatywność

Zalety

• Może rysować na filmie
  • Ma ponad 30 narzędzi do rysowania
  • Może dodawać efekty
  • Łatwy interfejs użytkownika

Wady

• Filmy kończą się rozmazaniem
  • Skłonny do otulenia

Program jest dostępny w innych językach

Cute CUT Pro dla iPhone

• Płatność

• Po Polski
  • V 2.3
  • 4.1

(104)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Cute CUT Pro

Czy próbowałeś Cute CUT Pro? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.